Programe, activități și slujbe la care este invitat și participă preotul paroh, în alte parohii / locații sau la casele credincioșilor:

Noul An cu Pace și Binecuvântare!
Iubiți credincioși,
Venirea preotului în casele credincioșilor de Bobotează, ne descoperă că nu doar creștinii vin spre Biserică, ci și Hristos, prin cler, vine către ei. Mântuitorul nu stă închis în Biserică, ci este adus tainic în casele unde ne ducem viața, spre binecuvântarea noastră și alungarea tuturor puterilor potrivnice.
Sfințirea caselor cu Aghiasmă Mare dăruiește credincioșilor mai multă putere spre împlinirea voii lui Dumnezeu. Prin preot, prezența tainică a lui Hristos în casele noastre aprinde focul credinței în inima creștinilor, rămânând ca ei să întrețină acest foc printr-un mers cât mai des la slujbele din Biserică.
Începând cu Ajunul Bobotezei și până spre sfârșitul lunii Ianuarie 2020, vă stau la dispoziție pentru a împărtăși cu fiecare dintre dumneavoastră Harul Sfințitor al Aghiasmei celei Mare. Este pus la dispoziție la Pangarul bisericii și un Tabel în care vă puteți înscrie, menționând: numele, adresa, numărul de telefon și zilele în care ne putem vedea.
De asemenea, mă puteți contacta la telefon: 647-338-6077, sau la adresa de email: contact@boraurora.com
Dacă ați făcut deja acest lucru, vom lua legătura pentru a stabili data și ora când voi veni cu botezul.

Bucurați-vă de binecuvântarea și sfințenia pe care o aduce preotul în casele dumneavoastră!

LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI!