Am venit in lumea aceasta intr-o frumoasa zi de toamna a anului 1975, pe 8 al lui septembrie, in localitatea Gurbanesti din Judetul Calarasi. Între anii 1982 – 1990 am urmat cursurile Școlii Generale nr. 71 din București. Încă din clasa a III-a am fost nelipsit din biserică; la Parohia Oborul Vechi din Capitală am avut bucuria să o cunosc pe doamna Laura Constanța Popescu, soția Dascălului, domnul Mihai Popescu. Doamna Laura mi-a fost profesoară de pian și m-a învățat primii pași în muzică.

Tot dumneaei a făcut posibilă participarea mea la Sfânta Liturghie în Biserica Popa Nan în calitate de corist, unde Părintele Victor Frangulea, viitorul meu diriginte și profesor de muzică de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox, slujea din anul 1977, imediat după cutremurul devastator ce a afectat foarte tare și biserica parohială. La terminarea lucrărilor de reparații și a picturii, în data de 23 octombrie 1989, am avut prilejul să-l întâlnesc, pentru prima oară, pe Prea Fericitul Părinte Patriarh Teoctist care a venit pentru slujba de resfințire.

Din 1991 până in 1996 am urmat chemarea teologiei învățând la Seminarul din București și, mai apoi, între anii 1996 și 2000, studiind în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă, Universitatea din București la Specializarea Teologie Pastorală. Am continuat pregătirea post-universitară cu cursurile de Master in Teologie, la aceeași Facultate de Teologie Ortodoxă din București, Specializarea “Pastorație și Viață Liturgică”, între 2002 și 2004, ajungând până la cursurile de Doctorat ale Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității “Ovidius” din Constanța, anul 2009, facultate la care am predat ca Asistent Universitar la Catedra de Muzică mai bine de opt ani.

În data de 8 octombrie 2000 m-am căsătorit cu Carmen Alina din Ploiești, pe vremea aceea încă studentă în anul III a Facultății de Medicină și Farmacie, Universitatea “Carol Davila” din București, Specializarea Fiziokinetoterapie. Ne-a dăruit Dumnezeu două fete, pe Maria Antonia în anul 2003, pe Elena Georgiana in 2006. și un băiat, Teodor Ioan Vasile, în 2019.

În 31 decembrie 2000 am fost hirotonit în treapta Diaconiei, pe seama Paraclisului Patriarhal, de către (atunci) Prea Sfințitul Teodosie Snagoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor și am avut funcția de Inspector Eparhial în cadrul Administrației Patriarhale până în anul 2003 când am fost detașat, prin transfer, în funcția de Inspector Protocol la Arhiepiscopia Tomisului – Constanța.

Începând cu 1 ianuarie 2007 și până la venirea în Canada, împreună cu soția și cele doua fete, cu viză de rezidență permanentă, am slujit la Parohia “Sfântul Vasile” din Ploiesti, mai întâi ca Arhidiacon, apoi ca Preot, fiind hirotonit la data de 9 martie 2008 de către (atunci) Prea Sfințitul Vincentiu Ploieșteanul, Episcop Vicar Patriarhal.

Am dirijat Corala “Doxologia” a preoților din Protoieria Ploiești, susținând concerte, în special în perioada sărbătorilor închinate Nașterii Domnului, la Casa Sindicatelor și la Palatul Culturii din Ploiesti, precum și la Palatul Patriarhal în fața Prea Fericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a membrilor Sfântului Sinod și a unui impresionant auditoriu.

Din data de 30 martie 2013 am intrat sub ascultarea  și păstorirea Înalt Prea Sfințitului  Părinte NATHANIEL, Arhiepiscopul R.O.E.A. (Episcopia Ortodoxă Română din America), fiind numit Preot slujitor la Biserica Ortodoxă nou-inființată “Sfântul Apostol și Evanghelist Luca” din Markham, Ontario, la ședința Consiliului Episcopesc din data mai sus amintită.

Din 8 mai 2015 sunt numit de Înalt Prea Sfinția Sa la Parohia „Sfinții Patruzeci de Mucenici din Sevasta”, Aurora, ca Preot Paroh al acestei biserici.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!