Am venit in lumea aceasta intr-o frumoasa zi de toamna a anului 1975, pe 8 al lui septembrie, in localitatea Gurbanesti din Judetul Calarasi. Intre anii 1982 – 1990 am urmat cursurile Scolii Generale nr. 71 din Bucuresti. Inca din clasa a III-a am fost nelipsit din biserica; la Parohia Oborul Vechi din Capitala am avut bucuria sa o cunosc pe doamna Laura Constanta Popescu, sotia Dascalului, domnul Mihai Popescu. Doamna Laura mi-a fost profesoara de pian si m-a invatat primii pasi in muzica.

Tot dumneaei a facut posibila participarea mea la Sfanta Liturghie in Biserica Popa Nan in calitate de corist, unde Parintele Victor Frangulea, viitorul meu diriginte si profesor de muzica de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox, slujea din anul 1977, imediat dupa cutremurul devastator ce a afectat foarte tare si biserica parohiala. La terminarea lucrarilor de reparatii si a picturii, in data de 23 octombrie 1989, am avut prilejul sa-l intalnesc, pentru prima oara, pe Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist care a venit pentru slujba de resfintire.

Din 1991 pana in 1996 am urmat chemarea teologiei invatand la Seminarul din Bucuresti si, mai apoi, intre anii 1996 si 2000, studiind in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa, Universitatea din Bucuresti la Specializarea Teologie Pastorala. Am continuat pregatirea post-universitara cu cursurile de Master in Teologie, la aceeasi Facultate de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, Specializarea “Pastoratie si Viata Liturgica”, intre 2002 si 2004, ajungand pana la cursurile de Doctorat ale Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii “Ovidius” din Constanta, anul 2009 pana in prezent, facultate la care am predat ca Asistent Universitar la Catedra de Muzica mai bine de opt ani.

In data de 8 octombrie 2000 m-am casatorit cu Carmen Alina din Ploiesti, pe vremea aceea inca studenta in anul III a Facultatii de Medicina si Farmacie, Universitatea “Carol Davila” din Bucuresti, Specializarea Fiziokinetoterapie. Ne-a daruit Dumnezeu doua fete, pe Maria Antonia in anul 2003 si pe Elena Georgiana in 2006.

In 31 decembrie 2000 am fost hirotonit in treapta Diaconiei, pe seama Paraclisului Patriarhal, de catre (atunci) Prea Sfintitul Teodosie Snagoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor si am avut functia de Inspector Eparhial in cadrul Administratiei Patriarhale pana in anul 2003 cand am fost detasat, prin transfer, in functia de Inspector Protocol la Arhiepiscopia Tomisului – Constanta.

Incepand cu 1 ianuarie 2007 si pana la venirea in Canada, impreuna cu sotia si cele doua fete, cu viza de rezidenta permanenta, am slujit la Parohia “Sfantul Vasile” din Ploiesti, mai intai ca Arhidiacon, apoi ca Preot, fiind hirotonit la data de 9 martie 2008 de catre (atunci) Prea Sfintitul Vincentiu Ploiesteanul, Episcop Vicar Patriarhal.

Am dirijat Corala “Doxologia” a preotilor din Protoieria Ploiesti, sustinand concerte, in special in perioada sarbatorilor inchinate Nasterii Domnului, la Casa Sindicatelor si la Palatul Culturii din Ploiesti, precum si la Palatul Patriarhal in fata Prea Fericitului Parinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a membrilor Sfantului Sinod si a unui impresionant auditoriu.

Din data de 30 martie 2013 am intrat sub ascultarea  si pastorirea Inalt Prea Sfintitului  Parinte NATHANIEL, Arhiepiscopul R.O.E.A. (Episcopia Ortodoxa Romana din America), fiind numit Preot slujitor la Biserica Ortodoxa nou-infiintata “Sfantul Apostol si Evanghelist Luca” din Markham, Ontario, la sedinta Consiliului Episcopesc din data mai sus amintita.

Din 8 mai 2015 sunt numit de Inalt Prea Sfintia Sa la Parohia „Sfintii 40 de Mucenici din Sevasta”, Aurora, ca Preot Paroh al acestei biserici.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!