Urmează:

(✝) Duminica a 31-a după Rusalii (Vindecarea orbului din Ierihon) – Sfânta Liturghie – 24 Ianuarie 2021, de la ora 10:00 a.m., online aici: https://youtu.be/WeAq70i8BEo

Iubiți credincioși,

Serviciile religioase se vor desfășura în biserica noastră după programul anunțat anterior, având grijă ca în timpul desfășurării slujbelor să nu depășim numărul de 10 persoane impus de autorități și respectând regulile de distanțare fizică și de purtare a măștii.
Pentru a oferi fiecăruia dintre dumneavoastră, membri și susținători ai bisericii noastre, posibilitatea de a participa la serviciul religios, o persoană din Consiliul Parohial vă va îndruma în intervalul orar 9:30 a.m. – 12:00 p.m., cât se desfășoară slujba, să intrați în biserică pentru a aprinde o lumânare, a rosti o rugăciune de sănătate sau de pomenire a celor adormiți, a aduce o prescură și un pomelnic la Sfântul Altar și de a participa în felul acesta la Sfânta Liturghie, lăsând apoi și pe alți credincioși care așteaptă afară sau în mașinile personale, să se închine și dumnealor și să participe în felul acesta la sfânta slujbă.
Pentru toate celelalte servicii religioase (spovedit, împărtășit, sfințirea și binecuvântarea caselor de Bobotează, Taina Sfântului Maslu, etc.), vă rog să mă contactați în prealabil la numărul de telefon / text message: 647-338-6077 sau la adresa de email: contact@boraurora.com pentru a programa aceste servicii respectând condițiile impuse de situația actuală.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem iertare pentru orice neplăceri cauzate de schimbările menționate mai sus!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULȚI ANI!

”Hristos se naște, măriți-L, Hristos din ceruri, întâmpinați-L, Hristos pe pământ, înălțați-vă, Cântați Domnului tot pământul! (…)” 
Biserica Aurora (32 of 36)

Dumnezeule, milostivește-Te spre noi și ne binecuvântează, luminează fața Ta peste noi și ne miluiește!