Familia Creștină: Referendumul național pentru revizuirea Constituției – 6 și 7 octombrie 2018

Iubiţi credincioşi, 

          Sâmbătă, 6 octombrie, și duminică, 7 octombrie, 2018, suntem chemați la vot la Referendumul de modificare a Constituției României pentru clarificarea textului articolului 48, aliniatul 1, privind definirea căsătoriei. Se propune înlocuirea actualului text: „uniunea liber consimţită între soţi, cu formularea clară şi precisă: „uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. (pentru siguranță și evitarea altor dezinformări legate de ce anume se votează la referendum, aveți aici legea publicată în Monitorul Oficial: http://www.monitoruljuridic.ro/act/lege-din-18-septembrie-2018-de-revizuire-a-constitu-iei-rom-niei-emitent-parlamentul-publicat-n-205009.html )

          Constituția este legea  fundamentală a statutului, investită cu forță juridică superioară celorlalte legi și de referință a legalității oricărei legi.

Acest Referendum, nu este un act politic, este mai mult decât un act civic,  în esență, suntem chemați să Îl mărturisim pe Dumnezeu, prin alegerea familiei creștine, spre mântuirea noastră și a copiilor noștri.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu pentru a ne da curajul și îndrăzneala sfinților care au știut a-L mărturisi ca Tată și Creator a toate și au ținut în viață calea cea dreaptă și adevărată în Domnul nostru Iisus Hristos.

Pentru informații suplimentare despre locul și programul de votare, în Metro Toronto, puteți intra pe site-ul Consulatului României din Toronto, alăturat:

http://toronto.mae.ro/local-news/1091

Doamne ajută,
____________________________________
Pr. Florian Ene
647-338-6077

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s