Denia Acatistului Bunei Vestiri și pomenirea credincioșilor la slujbele online

Iubiți credincioși,

 
La vremuri speciale, se cer măsuri speciale și ne vom adapta și noi rânduiala noastră de rugăciune cum putem mai bine și cât ne luminează Cel de sus, ”ca să împlinim toată dreptatea” în această perioadă cât biserica noastră va rămâne închisă.
Am început, după cum bine știți, din seara trecută cu Denia Canonului celui Mare ținută online și vom continua slujbele în acest fel până la Sfintele Paști, inclusiv.
 
Aveți aici link-ul pentru slujba de mâine seară de la ora 7:00 p.m., Denia Acatistului Bunei Vestiri:

 

De mâine seară începând, vom pomeni în cadrul sfintelor slujbe pe toți cei care ați trimis pomelnice pe email și pe toți cei care aveți la Sfântul Altar pomelnice peste an. Puteți folosi ca adrese de email pentru a trimite în continuare vii și adormiți din familiile dumneavoastră: contact@boraurora.com sau pr_florianene@yahoo.com

 
Mulțumim pe această cale tuturor celor care ați ajutat și continuați să fiți alături de biserica noastră pentru donațiile făcute pe platforma CanadaHelps de pe site-ul nostru:  https://boraurora.com/donatii/ 
Avem mare nevoie de susținerea dumneavoastră în continuare și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă ocrotească pe fiecare și pe toți cei dragi și să vă ferească de orice boală, primejdie sau suferință!
 
Vom anunța în zilele imediat următoare programul complet de slujbă ce se va desfășura online până la Învierea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Doamne ajută,
____________________________________
Pr. Florian Ene
647-338-6077
____________________________________
Biserica ”Sfinții Patruzeci de Mucenici”
33 Mosley Street, Aurora, ON, L4G 1G8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s